fbpx

HISTORIA

Shitorja e parë e KAM hapi dyert në vitin e largët 1995, në katin përdhes të Qendrës Tregtare të Qytetit në Shkup – ngjarje e cila shënoi fillimin e një rrëfimi të suksesshëm dhe zhvillimit të shpejtë.

Deri në fund të vitit 2016, KAM marketet u bënë pamje e zakonshme në tërë Maqedoninë.

Zgjerimi i Kam marketeve në Maqedoni u zhvillua në kontinuitet përgjatë viteve dhe u shëndrrua në një prej linjave më të mëdha të marketeve për prodhime ushqimore dhe jo ushqimore. Marketet Kam kanë rrjet prej 80 marketeve ne Republikën e Maqedonisë Veriore, njëherit marketet KAM janë të pranishme edhe në Kosovë e Bulgari.  Në Kosovë janë të pranishme nga viti 2016 dhe sot gëzon 28 markete në mbarë vendin.