fbpx

SË SHPEJTI KAM MARKET I RI

Të nderuar konsumatorë,
 
Shikoni se si kaluam në hapjen e marketit në qytetin e Pejë 
 
Stafi ynë ju mirëpret! 

SLIKI TETOVO_OTVARANJEArtboard 1 copy 8

SLIKI TETOVO_OTVARANJEArtboard 1 copy 9

SLIKI TETOVO_OTVARANJEArtboard 1 copy 15

 

 

 

Prizreni edhe me një KAM market!

Me një asortiment që përbëhet prej brendeve cilësore që mund t’i gjeni vetëm në KAM, si dhe me brendet më të njohura vendore dhe ndërkombëtare, KAM Market vazhdon të ju ofrojë qytetarëve të Kosovës produkte me cilësi jashtëzakonisht të lartë me çmimet më të ulëta të mundshme.

Ju pret me padurim stafi i KAM!

 

Untitled-2Artboard 1 copy 8

Untitled-2Artboard 1 copy 14

Untitled-2Artboard 1 copy 13

 

Të nderuar konsumatorë,

Shikoni se si kaluam në hapjen e marketit tonë të parë në qytetin e Prizrenit.

Stafi ynë ju mirëpret!

ks-1

 

KS-5

 

KS-4

 

Të nderuar konsumatorë,

Marketi KAM në Gjakovë në Rr. “ Anton Çeta” tash më është hapur!

Stafi ynë ju mirëpret!

Ramka-PHOTO-KS-nov-market-K25

 

Ramka-PHOTO-KS-4-nov-market-K25

Ramka-PHOTO-3KS-nov-market-K25

 

Të nderuar konsumatorë,

Marketi I ri KAM në Prishtinë në Rr. “ Venet Bajrami ” lagja Mati tashmë është hapur!

Stafi ynë në po ju mirëpret me pa durim!

Untitled-1Artboard 1 copy

Untitled-1Artboard 1 copy 4 Untitled-1Artboard 1 copy 6

 

 

 

Të nderuar konsumatorë,

Marketi I ri KAM në Gjilan në Rr. “ Raif Halimi ” tashmë është hapur!

Stafi ynë në Gjilan 2 po ju mirëpret me pa durim!

IMG-12a9c17aa62e8c7de0f2885eb4f95cfd-V

 

IMG-5348563bf4b7f32cd1ce8ff0518200ea-V

IMG-7a62648ca063a3136a264d3c95d7ca01-V

 

Të nderuar konsumatorë,

Më 4 Korrik marketi KAM i hapi dyert e MARKETIT TË RI në rr „Muhamet Muharremi“ pn Viti !  Këtu do të gjeni produkte cilësore nga brendet vendore dhe të huaja me çmime tipike KAM. Shkurt, market në të cilin parat tuaja vlejnë më shumë. Stafi ynë I KAM – it në Viti ju pret me padurim!

65737681_1247444812081386_4501506041267093504_o

65706367_1247444825414718_6050671156904591360_o

 

66211843_1247444778748056_6028009994622861312_o

 

 

Të nderuar konsumatorë,

Me krenari Ju informojmë që solemnisht e bëmë hapjen e KAM marketit tonë të ri në Rr.”Imzot Nikë Prela”, Lagja Ulpianë, Prishtinë.

Ekipi i marketit KAM.

viber image1 viber image3 viber image6

 

 

Të nderuar konsumatorë,

Me krenari Ju informojmë që solemnisht e bëmë hapjen e KAM marketit tonë të ri në rr.  Isa Kastrati nr 60 lagjja Bregu i Diellit, Prishtinë.

Ekipi i marketit KAM. 
http://maps.google.com/maps?q=42.658840,21.181475

20170929_110816 secenje lenta

IsaKastrati_1_OtvoranjeIsaKastrati_2_Otvoranje

IsaKastrati_3_OtvoranjeIsaKastrati_4_Otvoranje

cover_fb_kosovo-slajd-1

cover_fb_kosovo-slajd-2

 

Ju njoftojmë se së, rrjeti më i madh i marketeve të hard diskonteve në Maqedoni – KAM, i hap dyert e 11 marketeve të reja në Kosovë, në lokacionet e objekteve të vjetra për shitje të „Diambe” në Prishtinë, Ferizaj dhe Lipjan. Me brendet private të KAM të cilat dallohen për nga cilësia e lartë dhe çmimet e ulëta, si dhe me brendet mirë të njohura, do të rritet mundësia e qytetarëve kosovar për zgjedhje të prodhimeve cilësore. Kontrolli i rreptë i cilësisë në KAM u garanton konsumatorëve prodhime cilësore nga prodhues eminent evropian. KAM marketi Ju pret në një prej marketeve në ditën e hapjes, me befasi të veçanta dhe shoqërim së bashku.
Shihni pse motoja e KAM është „Blej me zgjuarsi”.

Lokacioni i të gjitha dyqanet

Prishtina

lipjan

Ferizaj