fbpx

Karriera

Pozitat e punës*

Kategoria e lejes për vozitje*

Arsimi / përsosja*

Përvojë pune / praktikë*

Njohja e gjuhëve

Dokumente (biografia, letër motivimi, diploma)*

Marketi KAM çdo ditë e më shumë po rritet dhe vazhdon të ju kërkojë. Këtë vit për herë të parë morrëm pjesë në panairin e punës ku para jush paraqitëm mundësitë e zhvillimit në karrierë!

viber_image_2023-06-16_08-45-53-611

viber_image_2023-06-16_08-45-53-547