fbpx

MENDIMI JUAJ ËSHTË I RËNDESISHEM PËR NE

 

TË NDERUAR KONSUMATORË,

Per neve në KAM market është shumë e rëndësishme të dijmë se sa jeni Ju të kënaqur nga shërbimet tona, prandaj Ju lusim të na shprehni mendimin Tuaj. Të gjitha pyetjet dhe vërejtjet e konsumatorëve jo vetëm që i marrim me shumë seriozitet por edhe në vazhdimësi i valorizojmë. Me ankesat, vërejtjet, propozimet apo lëvdatat tua, Ju drejtpërdrejtë ndikoni në përmirësimin e cilësisë së prodhimeve si dhe në përmirësimin e shërbimeve në marketet tona!

Nëse jeni të pakënaqur me shërbimet tona dhe keni ndonjë ankesë apo vërejtje rreth punës tonë, Ju lutemi të na kontaktoni përmes kanaleve tona zyrtare:

Linku deri tek formulari

Telefon: 045 498 368
Letrat dërgoni në adresën:
KAM KOSOVA SH.P.K
Magjistralja Lipjan -Prishtinë km3, Suhadoll, Graçanicë
Kosovë