fbpx

Solis

Pilesko Gold File 1kg

Fileto pule gold 1 kg

posen-grav

Fasule kreshmore 400 g

grasok-so-govedsko-meso

Fasule me mish viçi 400 g

govedski-gulas

Gullash viçi 400 g

pasteta-pileska

Pashtetë pule 95 g

virsli-pileska-misirkina

Salsiçe prej mishit të pulës dhe gjeldetit 350 g

sunka-delikates

Kamit delikatesë 400 g