fbpx

Alpiko

chocho-kiki

Kapsolla çokollate me bazë kikirikësh 70g

mlecno-cokolado-lesnik

Çokollatë me lajthi të plotë 200 g

mlecno-cokolado-baden-grozje

Çokollatë qumështi rrush, lajthi dhe bajame 300 g

krem-banani

Krem banane 10/1

alpiko-mlecna-cokolada

Çokollatë qumështi 300 g

alpiko-coko-blok

Çoko bllok 100 g

alpiko-krem

Krem 400 g

alipko-krem-duo

Krem duo 10/1