fbpx

Brendet tona

  • KAM Ju ofron llojllojshmëri të brendeve cilësore të cilat mund t’i gjeni vetëm tek ne.
  • Këto brende i plotësojnë standardet e cilësisë të cilat KAM i vendos për të gjitha produktet e veta, ndërsa plotësimi i tyre gjithmonë konfirmohet përmes degustimeve të disahershme dhe kontrolleve te brendshme.
  • Kjo cilësi e lartë dhe çmimet e volitshme janë karakteristikë e brendeve të cilat mund t’i gjeni ekskluzivisht vetëm në KAM.

 

 

PERZGJEDHJE TË BRENDEVE TONA DHE ARTIKUJVE PËRKATËS DO TË GJENI KËTU: