fbpx

Dyqan Kam gjithmonë të freskët

Një shumëllojshmëri e madhe e frutave dhe perimeve të freskëta

Pemë dhe perime

Oferta jonë e freskët është etiketa ynë

Tek pemët dhe perimet vlen rregulli:

Çdo gjë që vendoset në tryezë duhet të jetë e freskët dhe e shëndetshme!

ovosje

Kënaqësi të vazhdueshme mundësojmë duke u kujdesur që të ketë sigurim të shpejtë dhe në kohë të mallit deri tek marketet tona. Kujdesemi që blerësve tanë në KAM tu ofrojmë për të blerë pemë dhe perime të freskëta. Parakusht për këtë është kontrolli ynë për cilësi.